Sukka-/syndinauhat

Sukka-/syndinauhat

Valkoiset sukka-/syndinauhat Suomen jalkapallomaajoukkueen logolla. Tarranauhat ovat ekologinen vaihtoehto korvaamaan sukkien ja syndien teippauksen.
14,90 €4,90 €
Maajoukkueen logo

Setti sisältää kaksi kapeaa tarranauhaa pitämään sukkia ylhäällä ja kaksi leveämpää tarranauhaa nilkan kohdalle. Nauhat varmistavat, että sukan ja syndin istuvuus pysyy samana koko ottelun ajan.

Sukat eivät kuulu settiin.

Huom! Jalkapallosääntöjen mukaan tarranauhan tulee olla samanvärinen kuin sen peittämä sukan osa. Tuotekuvassa on poikkeuksellisesti käytetty eri väristä sukkaa tuotteen paremman havainnoimisen vuoksi.

Tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää Suomen sisällä.

Toimitustavat ja -hinnat:

Toimitus kirjeenä 1,90 €
Tämä tuote on mahdollista valita toimitettavaksi kotimaan 2. luokan kirjeenä suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Kirjelähetys ei sisällä Postin seurantaa.

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 16:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Telia 5G Areena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Materiaali: polyesteriä
Pesu: 40 astetta