Atik Ismail: Vihreän veran vieraat - pallon perässä Suomeen (kirja)

Atik Ismail: Vihreän veran vieraat - pallon perässä Suomeen (kirja)

Atik Ismail kokoaa kirjassaan yhteen Suomeen ulkomailta muuttaneiden jalkapalloilijoiden elämäntarinoita ja kohtaloita.
33,40 €

Helsingin Jalkapalloklubissa ja Suomen maajoukkueessa jalkapallouransa luonut Atik Ismail (s. 1957) kokoaa kirjassaan yhteen Suomeen ulkomailta muuttaneiden jalkapalloilijoiden elämäntarinoita ja kohtaloita. Moni näistä suomalaista jalkapalloa elävöittäneistä maahanmuuttajista on jo lopettanut uransa ja elää nyt julkisuuden valokeilan ulkopuolella. Atik Ismail kertoo lämmöllä ja myötäeläen kansainvälisistä kanssaurheilijoistaan ja heidän vaiheistaan lähtömaissaan ja Suomessa. Tätä tarinaa ei ole aiemmin kerrottu.

Aktiiviuransa jälkeen jalkapallon parissa valmentajana ja kirjailijana jatkaneen Ismailin monipuoliseen tuotantoon sisältyy runoja, näytelmiä, romaani ja tietokirjoja. Nyt ilmestyvä Vihreän veran vieraat – pallon perässä Suomeen on hänen seitsemäs teoksensa.

Kirjan toimituksesta tilaajalle vastaa kirjan kustantaja, Aviador Kustannus. Toimituskulut Suomeen sisältyvät kirjan hintaan (1 kpl).

Mikäli tilaat myös muita tuotteita, lisätään tilaukseesi toimituskulut valitsemasi toimitustavan mukaan. Muut tuotteet toimitetaan sinulle Maajoukkueen verkkokaupan toimesta valitsemallasi toimitustavalla. Kirjan lähettää sinulle erikseen kirjan kustantaja antamaasi toimitusosoitteeseen.

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 16:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Telia 5G Areena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Lajityyppi: elämäkertakokoelma
Kantisuus: kovakantinen
Sivuja: 180