Helmarit T-paita V-aukko, naistenmalli

Helmarit T-paita V-aukko, naistenmalli

Helmarit-mallisto on täällä! Laadukas Helmarit-t-paita, jonka materiaali on 100 % ekologista puuvillaa. Tuotteella on reilun kaupan sertifikaatti. V-aukkoisen t-paidan leikkaus on naistenmalli.
19,90 €
Aito maajoukkuetuote
Suomen maajoukkueen käyttämä tuote

Helmarit-mallisto on täällä! Helmarit-t-paita on yksi osa mallistoa. T-paidassa on V-muotoinen kaula-aukko. Valmistettu hienolaatuisesta puuvillasta, kauluksessa siisti ribbineulos.

Materiaali 100 % ekologista Reilun kaupan puuvillaa. 

HUOM! Tuote on valmistettu kestävää kehitystä ajatellen. Huuhkajat-malliston hupparit ja t-paidat on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifikaatti. Ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä ja ympäristö- ja työoloja koskevat vaatimukset. 

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Materiaali: 100 % ekologista Reilun kaupan puuvillaa

Konepesu: 60 astetta

Paino: 160 g / m2

Koot: XS - XXL. Naisten malli.