Huuhkaja-naamari

Huuhkaja-naamari

Nyt huhuillaan yhdessä Huuhkajille ja Helmareille! Uudet Huuhkajat-naamarit nousivat futiskansan tietoisuuteen viimeistään 15.11.2019 ja nyt naamareita on saatavilla myös Maajoukkueen verkkokaupasta! Pilaile kavereiden kustannuksella Halloweenina tai pukeudu Huuhkajaksi ihan milloin haluat. Huom! Naamari ei ole hengityssuojain, eikä kasvomaski.
21,90 €

Nyt huhuillaan yhdessä Huuhkajille ja Helmareille! Uudet Huuhkajat-naamarit nousivat futiskansan tietoisuuteen viimeistään 15.11.2019 ja nyt naamareita on saatavilla myös Maajoukkueen verkkokaupasta! Pilaile kavereiden kustannuksella Halloweenina tai pukeudu Huuhkajaksi ihan milloin haluat.

Huom! Naamari ei ole hengityssuojain, eikä kasvomaski. 

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Naamari on pehmeää lateksia.

Huom! Naamari ei ole hengityssuojain, eikä kasvomaski.