Huuhkajat x Arabia Oi Suomi on! -muki

Mukissa mustavalkoinen Huuhkaja-kuva. Tuotteen pohjaleimassa Palloliiton logo ja by Arabia merkintä, sekä Oi Suomi on! - teksti.
Heti saatavilla - Toimitusaika 4 päivää

Mukit ovat konepesun kestäviä. Mukien tilavuus 3 dl. Pituus 82 mm, leveys 67 mm, korkeus 87 mm.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €