Huuhkajat x Turo sininen silkkisolmio Huuhkajat-vuorilla

Huuhkajat x Turo sininen silkkisolmio Huuhkajat-vuorilla

Ajaton tummansininen solmio, jonka jujuna on taustaosan vuorin huuhkajat-printti. Sileään silkkisolmioon sopii niin yksinkertainen englantilainen, kuin runsaampi ranskalainen solmu. Tämä solmio sopii niin sinisten, ruskeiden kuin harmaiden sävyjen kanssa. Sininen solmio tvillikudonnalla. 100 % silkkiä, valmistettu Italiassa. Levein kohta 8 cm.
59,00 €

Ajaton tummansininen solmio, jonka jujuna on taustaosan vuorin huuhkajat-printti.

Sileään silkkisolmioon sopii niin yksinkertainen englantilainen, kuin runsaampi ranskalainen solmu. Tämä solmio sopii niin sinisten, ruskeiden kuin harmaiden sävyjen kanssa.

Sininen solmio tvillikudonnalla. 100 % silkkiä, valmistettu Italiassa. Levein kohta 8 cm.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Sininen solmio tvillikudonnalla. 100 % silkkiä, valmistettu Italiassa. Levein kohta 8 cm.

Malli 1105 9249.69