Huuhkajat x Turo tyylikäs Huuhkajat-kannatushuivi

Huuhkajat x Turo tyylikäs Huuhkajat-kannatushuivi

Maailman tyylikkäin kannatushuivi on tässä. Ohut villa-silkkinen kannatushuivi sopii loistavasti myös puvun tai bleiserin alle. Ylellinen villa-silkki on sileä ja hengittävä ja toistaa sävyjä villan omassa luonnonvalkeassa ja pehmeän sinisenä. Kietaise huivi kaksinkerroin kaulaan lämmittämään tai asettele rennosti niskalta rinnalle, josta huivin saa nopeasti tuuletuskäyttöön. Sinivalkoinen huivi villa-silkistä (70 % villa 30 % silkki). Raitakuvio Huuhkaja ja Turo-printillä. Valmistettu Italiassa.
79,00 €

Maailman tyylikkäin kannatushuivi on tässä. Ohut villa-silkkinen kannatushuivi sopii loistavasti myös puvun tai bleiserin alle.
Ylellinen villa-silkki on sileä ja hengittävä ja toistaa sävyjä villan omassa luonnonvalkeassa ja pehmeän sinisenä.

Kietaise huivi kaksinkerroin kaulaan lämmittämään tai asettele rennosti niskalta rinnalle, josta huivin saa nopeasti tuuletuskäyttöön.

Sinivalkoinen huivi villa-silkistä (70 % villa 30 % silkki). Raitakuvio Huuhkaja ja Turo-printillä.  Valmistettu Italiassa.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Sinivalkoinen huivi villa-silkistä (70 % villa 30 % silkki). Raitakuvio Huuhkaja ja Turo-printillä.  Valmistettu Italiassa.

Malli 1143 9253 68