Maajoukkueen verkkokaupasta saat Suomen jalkapallomaajoukkueiden viralliset fanituotteet. Kaikissa fanituotteissa on maajoukkueen logo. Näillä sinivalkoisilla kannattajatuotteilla tunnustat väriä niin stadionilla kuin kisakatsomossa ruudun äärellä. 

34 tuotetta

Muki

12,00 €

Potkupuku

29,90 €

Uutuus

SUOMI -bodypuku

24,90 €

Viralliset jalkapallo-fanituotteet

Futisfaneille löytyy tuotteita aina kaulahuiveista avaimenperään, heijastimeen ja boksereihin. Valikoimassa on myös muistitikku, muki ja pinssi. Lisäksi saatavilla on Suomi-tuotteita, kuten Suomen lippu.

Vaatteet

Futisfanille valikoimastamme löytyy vaatetusta boksereista huppariin ja erilaisiin päähineisiin. Lapaset lämmittävät katsomossa käsiä. Päähineistä fani voi valita lippiksen tai pipon. Pipojakin on joka lähtöön: tupsulla, trikoinen sekä Nike.

Kannattajakaulahuivit

Suomen maajoukkueen kudotut kaulahuivit ovat saatavilla kolmessa eri vaihtoehdossa: sininen, valkoinen ja Roosa nauha. Kannattajakaulahuivit ovat miellyttävän pehmeää materiaalia. Kaksinkertainen kudos lämmittää myös katsomossa.

Huuhkajien valkoinen kannattajahuivi on kaksipuolinen: toisella puolella lukee ”Suomi” ja toisella ”Finland”. Sinisessä huivissa molemmilla puolilla lukee ”Suomi”. Molemmissa huiveissa on päissä Suomen jalkapallomaajoukkueen logo molemmin puolin huivia.

Roosa nauha -huivin toisella puolella lukee HELMARIT naisten A-maajoukkueen mukaan ja toisella puolella SUOMI. Jokaisesta myydystä kaulahuivista lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen 5 euroa.

Fanituotteet ovat hauska lahjaidea jalkapallon ystäville. Katso myös pelipaidat ja kaikki Nike-tuotteet.