Maajoukkueen verkkokaupasta saat Suomen jalkapallomaajoukkueiden viralliset fanituotteet. Kaikissa fanituotteissa on maajoukkueen logo. Näillä sinivalkoisilla kannattajatuotteilla tunnustat väriä niin stadionilla kuin kisakatsomossa ruudun äärellä. 

83 tuotetta

SUOMI -bodypuku

24,90 €

Viralliset jalkapallo-fanituotteet

Futisfaneille löytyy tuotteita aina kaulahuiveista avaimenperään, heijastimeen ja boksereihin. Valikoimassa on myös muistitikku, muki ja pinssi. Lisäksi saatavilla on Suomi-tuotteita, kuten Suomen lippu.

Vaatteet

Futisfanille valikoimastamme löytyy vaatetusta boksereista huppariin ja erilaisiin päähineisiin. Lapaset lämmittävät katsomossa käsiä. Päähineistä fani voi valita lippiksen tai pipon. Pipojakin on joka lähtöön: tupsulla, trikoinen sekä Nike.

Kannattajakaulahuivit

Suomen maajoukkueen kudotut kaulahuivit ovat saatavilla kolmessa eri vaihtoehdossa: sininen, valkoinen ja Roosa nauha. Kannattajakaulahuivit ovat miellyttävän pehmeää materiaalia. Kaksinkertainen kudos lämmittää myös katsomossa.

Huuhkajien valkoinen kannattajahuivi on kaksipuolinen: toisella puolella lukee ”Suomi” ja toisella ”Finland”. Sinisessä huivissa molemmilla puolilla lukee ”Suomi”. Molemmissa huiveissa on päissä Suomen jalkapallomaajoukkueen logo molemmin puolin huivia.

Fanituotteet ovat hauska lahjaidea jalkapallon ystäville. Katso myös pelipaidat ja kaikki Nike-tuotteet.