Foooty Jalkapallo

Foooty Jalkapallo

Taskuun mahtuva ja monipuolinen Foooty jalkapallo! Kikkaile missä vain, milloin vain! Helppo koota ja purkaa!
13,95 €

Ota Foooty taskustasi, yhdistä osat palloksi ja pelit voi alkaa! Innovatiivinen pakkaus mahdollistaa pallon kuljettamisen helposti ja pelaamisen missä vain. 

Paketista löytyvillä kymmenellä Foooty-palalla voit muodostaa useita erimuotoisia palloja, joita potkia tai heittää. Foooty on ainutlaatuinen patentoitu 2D-pala, joka mahdollistaa 3D-muotojen rakentamisen. Palaset saa yhdistettyä yksinkertaisella klikkauksella. Käyttämällä mielikuvitustasi voit rakentaa mitä vain!

Foooty kestää potkut ja heitot. Lisäksi se on erittäin kevyt, joten sisällä pelatessa se ei riko paikkoja yhtä helposti kuin tavalliset pallot ;)

Paketti sisältää rakennusohjeet sekä kuminauhan pitämään palaset paikallaan pelin jälkeen. Ohjeet pallon rakentamiseen voit katsoa myös alla olevasta videosta.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Pallon halkaisija koottuna 18 cm

Osat purettuna ja kiinnitettynä kuminauhalla: pituus 13,5 cm ja leveys 9,5 cm