Futsalista (kirja)

Futsalista (kirja)

Suomen futsalmaajoukkueen kapteeni Panu Autio äänessä.
35,00 €

Futsalista on kirja, jossa Suomen futsalmaajoukkueen kapteeni Panu Autio esittelee lajin, pelin ja oman tarinansa.

Ensimmäisessä osiossa käsitellään lajia ja perehdytään sen historiaan, sääntöihin sekä erityispiirteisiin. Kotimaisen futsalin kehitystä käydään läpi tarkasti ja Autio peilaa sitä kokemuksiinsa kansainvälisiltä kentiltä.

Toisessa osiossa syvennytään itse peliin. Futsalin teknisiä, taktisia, fyysisiä sekä psyykkisiä vaatimuksia käydään läpi pala kerrallaan. Tuhdin tietopaketin lomassa Autio kertoo, miten hänestä tuli Pohjoismaiden ensimmäinen futsalammattilainen.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 4,90 €

Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €

Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Telia 5G Areena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille

EU-maat 19,50 €

EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €