Jalkapallosäännöt 2018

Jalkapallosäännöt 2018

Jalkapallosäännöt -kirja on saanut uuden ulkoasun ja viimevuotisen ison uudistuksen jälkeen joitain pienempiä muutoksia on tullut tälle vuodelle.
5,00 €

Jalkapallosäännöt -kirja on saanut uuden ulkoasun ja viimevuotisen ison uudistuksen jälkeen joitain pienempiä muutoksia on tullut tälle vuodelle. Kirja on käännös virallisen englanninkielisen kirjan sääntö- ja ohjeosuuksista.

Tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää Suomen sisällä.

Toimitustavat ja -hinnat:

Toimitus kirjeenä 1,90 €
Tämä tuote on mahdollista valita toimitettavaksi kotimaan 2. luokan kirjeenä suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Kirjelähetys ei sisällä Postin seurantaa.

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 16:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Telia 5G Areena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €