Juomapullo

Juomapullo

Laadukas juomapullo Suomen maajoukkueen logolla! Suomessa valmistetun pullon muovi on elintarvikekelpoinen LDPE -muovi, joka on myös BPA -vapaa. Pullossa paikka omalle nimelle!
9,90 €6,93 €
Aito maajoukkuetuote
Maajoukkueen logo

Laadukas ja tilava juomapullo varmistaa nestetasapainosi niin harjoituksissa kuin vapaa-ajalla! Juomapullossa Suomen maajoukkueen logo ja paikka omalle nimelle.

Juomapullon kaikki osat on valmistettu Suomessa perheyrityksen voimin. Suomessa valmistetun pullon muovi on elintarvikekelpoinen LDPE -muovi, joka on myös BPA -vapaa.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Tilavuus: 0,75 litraa.

Suomessa valmistetun pullon muovi on elintarvikekelpoinen LDPE -muovi, joka on myös BPA -vapaa.