Koottavat pikkumaalit 2 kpl

Koottavat pikkumaalit 2 kpl

Helposti koottavat pikkumaalit kotipihaan, puistopeleihin tai esimerkiksi mökille! Paketti sisältää kaksi maalia, metalliset kiinnikkeet ja pakkauspussin.
49,00 €

Tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää Suomen sisällä.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Telia 5G Areena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Helposti koottavat pikkumaalit pihapeleihin! Mukana kaksi maalia, metalliset kiinnikkeet ja pakkauspussi. Maalin leveys 1,90m, korkein kohta 1,05m ja syvyys 1,0m. Pakkauspussissa ja molemmissa maaleissa lukee Suomen Palloliitto, koska maalit ovat Palloliiton jalkapallotapahtumissa käyttämiä koottavia maaleja. 

HUOM! Tuote toimitetaan Matkahuollon kautta. Tuotteen toimitusmaksu Suomessa sisältyy tuotteen hintaan. Tilatessasi myös muita tuotteita, on niiden toimitus ilmainen. 

Materiaali: nylon

Leveys 1,90m, korkein kohta 1,05m, syvyys 1,0m