Laukaisututka

Laukaisututka

Mittaa laukauksesi nopeus! Haasta kaverisi ja selvitä, kenellä on kovin veto!
49,90 €

Laukaisututkassa on nopeusanturi, joka mittaa laukauksen nopeuden niin jalkapallossa kuin myös esimerkiksi tenniksessä, golfissa tai jääkiekossa. Anturia on erittäin helppo käyttää, se asetetaan joko maalin tai verkon taakse. Valaistu LED -näyttö näyttää selkeästi laukauksen nopeuden. Lisäksi laitteessa on kaiutin, joka ilmoittaa mitatun nopeuden. Laukaisututkan mittaama enimmäisnopeus on 199 km/h. Tuote toimii viidellä AA-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

  • Nopeusanturi
  • Enimmäisnopeus 199 km/h
  • Selkeä, valaistu LED-näyttö
  • Kaiutinääni ilmoittaa nopeuden
  • 5 AA-paristoa (ei mukana)