Pelaajakäsineet Nike

Pelaajakäsineet Nike

Nike HyperWarm Academy -käsineet on suunniteltu pitämään kätesi lämpiminä, joten voit keskittyä peliin. Kuvioidut kämmenet auttavat sinua tarttumaan palloon heittojen aikana, sekä puhelinta käyttäessä kosketusnäyttösi tunnistaa sormen kosketuksen.
27,90 €25,11 €
Aito huippulaadukas Nike-tuote
Suomen maajoukkueen käyttämä tuote

Nike Pro HyperWarm tekniikka auttaa pitämään kädet lämpimänä ilman ylikuumenemista. Silikoni sormissa ja kämmenissä auttaa tarttumaan palloon. Etusormen ja peukalon kärjet ovat kosketusnäyttöystävällisiä, joten voit käyttää puhelintasi. Joustavat hihansuut venyttävät turvallisen istuvuuden.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

62% polyesteri

28% Nylon

5% Kumi

5% Elastaani