Pelaajakäsineet Nike

Pelaajakäsineet Nike

Niken laadukkaat pelaajakäsineet harjoitteluun ja pelaamiseen! Niken Dri-FIT materiaali pitää kädet lämpimänä ja kuivana!
24,90 €17,43 €
Aito huippulaadukas Nike-tuote
Suomen maajoukkueen käyttämä tuote

Lämpöä ja suojaa käsille! Pelaajille suunnitellut pelikäsineet. Niken laadukas Dri-FIT materiaali pitää kädet kuivina ja lämpiminä. Käsineiden kämmenosassa on silikonia, joka tuo hanskoihin pitoa esimerkiksi sivurajaheittoja varten. Ranteen nyöri on joustava, joka pitää käsineet tiukasti kädessä.Käsineiden väri on harmaa/musta.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

100% polyesteri. 

Käsineiden pesu käsin.