Retkituoli/kylmälaukku futisisä painatuksella

Retkituoli/kylmälaukku futisisä painatuksella

Retkituoli, joka toimii myös kylmälaukkuna. Mahtava lahjaidea futisisälle!
34,90 €

Retkituoli, joka toimii myös kylmälaukkuna. Kansi on pehmustettu ja sen päällä on miellyttävä istua. Kansi avautuu ja tuolin sisällä on kylmälaukku. Tuolin saa taitettua kokoon nostamalla pohjan, jolloin se on helppo kuljettaa mukana. Tuolissa on kantohihna. Kannessa painatus: "Tässä istuu mahtava futisisä".

Futisvanhemmat ovat nimenneet retkituolin yhdeksi hyödyllisimmistä tavaroista kentän laidalla. Yhdistimme tuoliin kylmälaukun, jonka sisään mahtuu eväät ja juomaa junnuille ja kannustusjoukoille. Mahtava lahjaidea futisisälle!

Tuoli kestää enintään 90 kg painoisen henkilön istumisen. (Huom! Tuolin pohjalevyn tulee olla paikoillaan.)
Korkeus 35 cm. Halkaisija 30 cm.

Tuote saatavilla myös futisäiti -painatuksella.

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Materiaali: 600D-polyesteriä PE-pinnoitteella.
Halkaisija 30 cm.
Korkeus 35 cm.

Tuoli kestää enintään 90 kg painoisen henkilön istumisen. (Huom! Tuolin pohjalevyn tulee olla paikoillaan.)