Maajoukkueen langaton nappikuuloke

Maajoukkueen langaton nappikuuloke

Kevyt ja langaton nappikuuloke, jossa Suomen maajoukkueen logo. Erinomainen äänenlaatu!
129,00 €
Aito maajoukkuetuote
Maajoukkueen logo

Höyhenen kevyt langaton nappikuuloke, jossa on Suomen maajoukkueen logo. Kuuloke eristää ympäristön ääniä hyvin ja on varustettu syvällä bassolla ja kirkkaalla diskantilla. Tuotepaketti sisältää säilytyspussin, latausboksin, kuulokkeet ja latausjohdon. Avaamalla laturin kannen, kuulokkeet yhdistyvät laitteeseesi automaattisesti. Lopettaessasi kuuntelun, laitat vain kuulokkeet takaisin latauskoteloon ja suljet kannen. Kuulokkeet menevät pois päältä ja lautuvat nopeasti. Voit kuunnella musiikkia tauotta jopa 3 tuntia, latauskotelon avulla lataat ne neljästi täyteen. Latauskotelua voit ladata latausjohdon kautta. 

Kuulokkeissa on myös mikrofoni. 

Kuuloke on JoyActorin TinyMate -malli.

 

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 5,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Bluetooth 5.0. Yhtäjaksoista soittoa: 3h. Yhtäjaksoista puhetta: 4h. Latausalustasta latauskertojen määrä: 4 kertaa. Latausalustan kapasiteetti: 500 mAh.

Latausaika: 45 minuuttia. Valmiusaika: 120 tuntia. Yhden kuulokkeen paino: 4 g. Kuulokkeiden ja latausalustan paino: 141 g