Bubi ja Helmi -bodypuku

Bubi ja Helmi -bodypuku

Bubi ja Helmi -mallisto on täällä! Pitkähihainen bodypuku vauvoille, materiaali pehmeää ja joustavaa puuvillaa.
24,90 €
Myös lasten koot

Bubi ja Helmi -mallisto on täällä! Täten meidän upeat maskottimme ovat päässeet osaksi Maajoukkueen verkkokaupan tuotteita. Vauvoille tarkoitetussa pitkähihaisessa bodypuvussa nämä iloiset veijarit vilkuttavat niin käyttäjälle kuin hänen kanssaan leikkiville. 

Puvussa on laskostetut olkasaumat, materiaali on 100 % pehmeää ja joustavaa puuvillaa. Kankaanväristen näppäreiden avulla bodypuvun saa helposti päälle ja pois päältä. Niskassa oleva kokolappu on mahdollista irrottaa. 

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Materiaali: 100 % puuvilla