Nike Merlin jalkapallo

Nike Merlin jalkapallo

Huippuluokan Nike Merlin -jalkapallo!
119,90 €
Aito huippulaadukas Nike-tuote

Huippuluokan jalkapallo, jolla pelataan mm. Englannin ja Espanjan pääsarjoissa. Normaalin 12 paneelin muotoilun sijaan pallossa on 4 paneelia, joka parantaa kosketusta palloon. Nike Aerowtrac urat tekevät pallon lentoradasta johdonmukaisen ja vakaan. Nike Merlin pallo sopii hyvin niin kuivalle kuin märälle kentälle. Värikäs graafinen design auttaa havaitsemaan paremmin pallon. 

Käsitelty synteettinen nahka takaa optimaalisen kosketuksen. Pallon pinta on tiivistetty, jolloin laukaistessa se varastoi runsaasti energiaa ja vapauttaa sen potkun jälkeen. Pallon materiaali on tuettu polyesterillä, mikä varmistaa rakenteen keston ja vakauden. 

Toimitustavat ja -hinnat:

Postipaketti 4,90 €
Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Nouto 0 €
Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Bolt Arena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille
EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €

Materiaali: 37 % synteettinen nahka, 33 % kumi, 20 % polyesteri, 10 % puuvilla.

Koko 5.