Suomen jalkapallomaajoukkueiden viralliset Niken pelipaidat löydät vain maajoukkueen verkkokaupasta. Kaikkiin pelipaitoihin on saatavilla painatus selkään pelaajan tai omavalintaisella nimellä ja numerolla. Pelipaidoista on saatavilla myös lasten kokoja.

3 tuotetta

Maajoukkueen verkkokaupan valikoimassa on Suomen jalkapallomaajoukkueiden pelipaidat.

Huuhkajien pelipaidat

Huuhkajien pelipaidoista saatavilla on MM2018-karsinnan valkoinen kotipelipaita ja sininen vieraspelipaita. Lisäksi valikoimaan kuuluu Suomen maalivahti Lukas Hradeckyn käyttämä vihreä pelipaita.

Viralliset pelipaidat ovat laadukkaita Nike-tuotteita hengittävästä materiaalista. Dri-FIT teknologia auttaa pitämään paidan kuivana ja miellyttävänä. Paidan vasemmassa rinnuksessa on maajoukkueen logo ja niskaan on painettu kultaisilla kirjaimilla sana Suomi.

Maajoukkueen käyttämä valkoinen pelipaita on saatavilla myös lasten kokoina. Katso myös muut lapsille suunnatut fanituotteet.

Pelipaita omalla painatuksella

Voit tilata juuri sellaisen pelipaidan kuin haluat: joko ilman painatusta tai suosikkipelaajasi nimellä.  Kun haluat yksilöllisen paidan, voit myös tilata painatuksen selkään vapaavalintaisella nimellä ja numerolla. Personoitu pelipaita onkin mainio lahjaidea futisfanille tai jalkapalloilijalle!  

Tutustu myös muihin fanituotteisiin ja lahjaideoihin.