Suomen jalkapallomaajoukkueiden viralliset Niken pelipaidat löydät Maajoukkueen verkkokaupasta. Kaikkiin paitoihin on saatavilla painatus selkään pelaajan tai omavalintaisella nimellä ja numerolla. Pelipaidoista on saatavilla myös lasten kokoja.

10 tuotetta

Maajoukkueen pelipaidat

Maajoukkeen pelipaidoista on saatavilla valkoinen kotipelipaita, jota sekä miesten jalkapallomaajoukkue, Huuhkajat, ja naisten jalkapallomaajoukkue, Helmarit, käyttävät. Lisäksi valikoimaan kuuluu Suomen maalivahti Lukas Hradeckyn käyttämä vihreä paita.

Viralliset pelipaidat ovat laadukkaita Nike-tuotteita hengittävästä materiaalista. Dri-FIT teknologia auttaa pitämään paidan kuivana ja miellyttävänä. Paidan vasemmassa rinnuksessa on maajoukkueen logo ja niskaan on painettu kultaisilla kirjaimilla sana Suomi.

Maajoukkueen käyttämä valkoinen pelipaita on saatavilla myös lasten kokoina. Katso myös muut lapsille suunnatut fanituotteet.

Pelipaita omalla painatuksella

Voit tilata juuri sellaisen paidan kuin haluat: joko ilman painatusta tai suosikkipelaajasi nimellä. Kun haluat yksilöllisen paidan, voit myös tilata painatuksen selkään vapaavalintaisella nimellä ja numerolla. Personoitu pelipaita onkin mainio lahjaidea futisfanille tai jalkapalloilijalle!  

Tutustu myös muihin fanituotteisiin ja lahjaideoihin.