Toimitusinfo

Tervetuloa ostoksille Suomen jalkapallomaajoukkueiden viralliseen verkkokauppaan!

HUOM! Heinäkuussa normaalia pidempi toimitusaika, 4-6 arkipäivää. 

Normaalisti toimitusaika Suomen sisällä on 2-4 arkipäivää. Pelipaidat painatuksilla pyrimme toimittamaan 7-10 arkipäivän kuluessa. Jos emme pysty toimittamaan tuotetta yllämainittuna toimitusaikana, olemme yhteydessä tilaajaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimitustavat ja -hinnat

Postipaketti 4,90 €

Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään Postin toimipaikkaan. Vastaanottaja noutaa paketin Postista saapumispäivänä klo 18:n jälkeen.

Postin Pakettiautomaatti 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin Pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä, jossa on koodi oikean lokeron avaamista varten.

Toimitus kirjeenä 1,90 €

Pienissä tilauksissa (tuotteen hinta alle 20,00 e, paino alle 250 g ja koko alle 25 x 35 x 3 cm) on mahdollista valita toimitus kirjeenä. Tällöin tuotteet toimitetaan kotimaan 2. luokan kirjeenä suoraan vastaanottajan osoitteeseen.
HUOM! Kirjelähetykseen ei liitetä Postin seurantakoodia. Maajoukkueen verkkokauppa ei hyvitä mahdollisesti Postissa hävinneitä kirjeenä tilattuja tuotteita.

Nouto 0 €

Tuotteet toimitetaan Suomen Palloliiton toimistoon osoitteeseen Urheilukatu 5, 00250 Helsinki (Telia 5G Areena, eteläpääty). Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30-16. Tuotteet ovat noudettavissa, kun tilaaja on saanut sähköpostitse viestin, että tilaus on käsitelty.

Posti ulkomaille

EU-maat 19,50 €
EU:n ulkopuoliset maat 29,50 €